Picture
Posete dama - placerea nevinovata a tuturor femeilor. Indiferent ca vorbim de o simpla poseta de plaja, sau despre o poseta office, mare sau mica, plic sau clutch ele vor construi intotdeauna universul femeilor in materie de posete de depozitare.

Posetele office sunt perfecte pentru tinutele de birou, pentru tinutele la 4 ace sau pentru intalnirile de afaceri. Despre posetele office o femeie care va lucra in mediul de afaceri ne poate povesti multe, cat de utila este, cat de importanta este dimensiunea si culoarea, deoarece atunci cand lucram intr-un mediu ca acesta nu putem purta orice culoare, cum ar fi sa mergem la o intalnire de afaceri imbracate intr-o camasa neon, la care sa ii asortam o poseta office in aceeasi nuanta.

Stim ca posete dama poat spune foarte multe despre personalitatea unei femei, ei bine si poseta office are aceeasi putere de a vorbi despre stilul si personalitatea unei femei. Datorita faptului ca este purtata la locul de munca, acesta poseta trebuie sa aiba un aspect potrivit, unul foarte serios, cu linii simple si drepte. Poseta trebuie sa aiba o culoare distinsa, care sa nu iasa prea mult in evidenta, care sa nu atraga atentia, cum spuneam si mai sus nu putem alege culori neon deoarece am arata caraghios.

O poseta perfecta e aceea poseta a carei interior este bine organizat, cu compartimente spatioase, incapatoare. Astfel incat in interiorul posetei office sa se gaseasca loc pentru fiecare document, iar acesta sa nu se boteasca sau sa se rupa. De asemenea ele trebuie sa se potriveasca cu tinutele tale business.

Ce culoare ar trebui sa aiba o poseta office? Stilul office e unul bine conturat, clasic si de obicei culorile potrivite pentru o poseta business sunt: maro, gri sau negru. Aceasta poseta trebuie sa aiba multe buzunare si sa fie practica, sa iti lase posibilitatea de a o purta atat de umar cat si pe antebrat, sau chiar in mana.

Posetele office denota un sentiment de siguranta si incredere, de obicei femeile care lucreaza in mediul de afaceri sunt niste femei increzatoare, puternice si sigure pe ele. Exact asa ar trebui sa fie si posetele office. Ele trebuie sa fie exact pe gustul celei ce o poarta si astfel ea poate deveni poseta perfecta.

Posetele office nu sunt usor de purtat sau asortat, ele trebuie sa se potriveasca cu tinuta ta. Deoarece liniile posetei trebuie sa se potriveasca cu cele ale imbracamintei, e mai greu sa o combini cu celelalte haine din garderoba ta. Din acest motiv posetele office sunt mai pretentioase. Dar cu un pic de incredere si cu un sfat prietenos din partea unui apropiat poti reusi sa creezi outfit-uri geniale, in care poseta office sa fie centru atractiei.

Vizitati site-ul nostru posete-dama.com si o sa gasiti cele mai noi modele de posete






Leave a Reply.